5.15.2007

Boc il da afara pe Marinescu

Boc i-a închis uşa-n nas lui Marinescu-Bideu

Campania face victime în rândul demnitarilor PD. Ieri, preşedintele organizaţiei oamenilor de afaceri PD, senatorul Marius Marinescu, a primit o corecţie din partea conducerii partidului pentru că nu a respectat graficul apariţiilor la TV. El a fost dat afară de la şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) organizată pentru a dezbate situaţia acţiunilor pentru ultima săptămână de campanie electorală, deoarce a apărut la două emisiuni TV fără acordul conducerii.

Conform unor surse din partid, la începutul şedinţei BPN, Boc i-a spus lui Marinescu că îi interzice să participe la şedinţă, ceea ce ar reprezenta o “primă sancţiune” la adresa senatorului. „Destul de derutat, Marinescu a plecat din sală fără a mai spune ceva”, au relatat sursele. Preşedintele Emil Boc a recunoscut că Marinescu a fost exclus din şedinţă pentru că nu a respectat “disciplina de partid”.

“E vorba de o disciplină de partid, care se aplică şi în PD. Există o disciplină a apariţiilor TV în emisiunile pe care PD le are şi oricine trebuie să participe, în special în perioada campaniei electorale, potrivit graficului stabilit de staff-ul campaniei electorale”, a explicat iritat liderul democrat. (M.Ş.)

Niciun comentariu: