5.15.2007

Traian Basescu la Realitatea TV

Până vineri, postul va dedica Referendumului o serie de ediţii speciale ale principalelor emisiuni

Traian Băsescu - în dezbatere cu Emil Hurezeanu şi Cristian Tudor Popescu
Realitatea Tv va transmite astăzi o ediţie specială consacrată emisiunilor electorale pe care le va difuza pe întreg parcursul săptămânii, cu preşedintele suspendat Traian Băsescu drept invitat. De la ora 20, postul va difuza în direct o emisiune în care Traian Băsescu se va afla faţă în faţă cu reputaţii jurnalişti Emil Hurezeanu şi Cristian Tudor Popescu.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, Realitatea Tv transmite programe speciale, care vor da posibilitatea telespectatorilor să urmărească, pas cu pas, ultimele evenimente politice dinaintea votului popular de sâmbătă.

Sub titlul „Tu decizi”, postul transmite zilnic un jurnal de ştiri şi ediţii speciale dedicate campaniei electorale, dar şi o emisiune-maraton realizată în ziua alegerilor şi moderată de Răzvan Dumitrescu, Robert Turcescu, Corina Drăgotescu şi Andrei Gheorghe. Realitatea Tv va oferi telespectatorilor, imediat după închiderea urnelor, primele estimări ale rezultatului votului, estimări reieşite din sondajul realizat de Insomar şi Metromedia Transilvania, de-a lungul zilei, la ieşirea de la urne.

În cadrul campaniei „Tu decizi”, Realitatea Tv transmite până joi, în intervalul orar 17.15-17.45, un jurnal de campanie prezentat de Melania Medeleanu, în care reporterii secţiei politice, analişti şi sociologi vor dezbate mesajele electorale şi vor oferi imaginea comportamentului la vot al românilor la alte scrutinuri.

În fiecare seară, între orele 22 şi 0, Realitatea transmite un program dedicat ultimei săptămâni de campanie electorală, la care sunt invitaţi liderii partidelor parlamentare, jurnalişti, analişti politici, sociologi, experţi în imagine şi relaţii publice, personalităţi culturale. Participanţii vor dezbate, alături de gazdele emisiunii, Robert Turcescu, Corina Drăgotescu şi Andrei Gheorghe, principalele momente ale zilei, analizând discursul şi comportamentul personajelor-cheie.

Seria ediţiilor speciale care au în prim-plan campania electorală se va încheia vineri, 18 mai, la ora 20, cu o dezbatere despre ceea ce îşi doresc românii, în care se pune punct campaniei „Tu faci Realitatea”. Cu această ocazie se va lansa cartea cu acelaşi titlu, în care sunt adunate miile de mesaje pe care românii le-au scris pe panourile instalate de Realitatea Tv în Bucureşti şi în ţară, în patru săptămâni de campanie. Cartea va ajunge la politicienii români.

În ziua referendumului, Realitatea Tv a programat un maraton electoral, care va debuta la ora 6 şi se va sfârşi după miezul nopţii. Reporterii vor transmite ştiri de la secţiile de votare din ţară şi străinătate, de la sediul Biroului Electoral Central, de la sediile principalelor partide politice şi de la sediul de campanie al preşedintelui suspendat.

În cadrul emisiunii „Deschide lumea”, transmisă la 11.15, Realitatea Tv va prezenta poveştile unor români care şi-au decis soarta înăuntru sau dincolo de graniţe: „căpşunari”, oameni de afaceri din Top 300, personajele emisiunii „Supravieţuitorii” transmisă de Romantica, eroi de la „Reporterii Realităţii”, sportivi şi actori vor fi prezenţi în ziua Referendumului la „Deschide lumea”.

Niciun comentariu: